Opplevelsesformidler – der sanser og kunnskap møtes
De beste ølsmakingene og kursene om øl, mjød, sider, akevitt, whisky og sake får du hos Ølakademiet. Noen smakinger er i kombinasjon med mat.
Jakter du en gave? Gi en opplevelse!
Ølakademiet er et folkelig møtested for nybegynneren, men også for den mat- og drikkeinteresserte.
Opplev stemningen med en nøytral og uavhengig aktør – som gir mangfold i utvalg og smak!
Kurskalender – Smakinger og kurs
Kursholderne hos Ølakademiet er sommelierer, bryggere, guider og øldommere for VG.
Alle utvalgt for både å være blant landets beste fagfolk, samtidig som de evner å formidle faget gjennom deltakelse, bruk av sanser, historiefortelling og humor.
Lær norsk drikke med Ølakademiet
Redaksjonelle artikler
Norsk sider til kakebordet 17. mai
17. mai skal kaker nytes og norsk sider er et utmerket følge til kakebordet. Vi gir deg seks tips til hva du bør velge.
Sprudlende bobler til 17. mai – norsk sider
17. mai skal sprudlende drikke nytes. Norsk sider er utmerket som drikk, men også et godt valg til 17.mai-frokosten.
Norsk sider til jordbær 17. mai
17. mai skal jordbær nytes hele dagen. Hvilken norsk sider skal du velge til jordbær? Vi gir deg noen tips om valg og innkjøp!
Sprudlende norske øl til 17.mai feiringen
Gjør 17. mai ekstra sprudlende og forfriskende i år med godt øl i glasset! Her er seks gode norske øltips til nasjonaldagen.
Wienerpølser i øl på 17. mai
Prøv wienerpølser i øl på 17. mai! Gi wienerpølsene en ekstra smakfull og saftig dimensjon til nasjonaldagen i år!
Øl, ost og bær – i rødt, hvitt og blått!
Prøv en unik og særdeles velsmakende kombinasjon med øl, bær og ost på nasjonaldagen 17. mai. Server enkelt på 1-2-3!