4-retters vintermeny 3
La oss sette scenen for ditt selskap med mat laget av profesjonelle kokker mens du senker skuldrene. Våre flotte selskapmenyer komponeres av vår eminente kjøkkensjef Bjørnar Amdahl på bakgrunn av blant annet sesong og de beste råvarer.
Fisk og blåskjell
Fisk- og blåskjellsuppe med fennikelcrudite med dill, grillet paprikapure, fisk- og skalldyrsalat, rød chili- og chipotleolje
Lam
Urtebakt lammebog med bakt aubergine, løkkompott, jordskokkchips, demiglace og bakte småpoteter
Ost
Et utvalg av modne oster med kokkens tilbehør
Sitron
Lun sitronkake med solbær og yoghurtsorbet
Ved bestilling av våre selskapsmenyer tilkommer leie av kokk/er. Ved leie av kokk, servitør eller utstyr faktureres all mat med 25% MVA. Prisene på våre selskapsmenyer er oppgitt inkludert 25% MVA.
Våre 4-retters menyer selges også som 3-retters menyer, ta kontakt for menyforslag og tilbud.

Elvebredden Catering AS
Vi leverer tjenester til


